Actueel

Infostand

 

Bij seksueel molest op de werkplek gaat het om toenaderingen die misschien onschuldig lijken, maar die jij als onprettig en ongewenst ervaart. Wat doe jij als jij dit ervaart op je werkplek?
Wij geven op donderdag 24 november van 18.00 tot 21.00 uur in de Hermitage Mall informatie over huiselijk geweld en seksueel molest op de werkplek. Laat u informeren!

                   

De locatie en de relatie tot de pleger verschillen, maar agressie in huiselijke sfeer en seksueel molest op de werkplek zijn allebei vormen van geweld. Herkenning is de eerste stap op weg naar verandering en kan leiden tot voorkoming en vermindering van deze vormen van geweld.

Om de bewustwording in de samenleving te stimuleren, begint dit najaar een project van de Stichting Ilse HenarHewitt(Stichting IHH), met steun van het Canada Fund for Local Initiatives (CFLI). Het is de bedoeling dat jongeren, collega's, buren, gezinsleden en andere betrokkenen verschijningsvormen van geweld eerder zullen herkennen - zowel thuis als op de werkplek.

Lees verder